grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ev Sahibinin Uyanıklığı Hırsızı Yakalattı

Kırşehir'de bir evden 500 bin TL'lik ziynet eşyası ile birlikte banka kartı çalındı. Hırsız, iptal edilmeyen banka kartlarından işlem yapınca polis çalışma yaptı ve kendisine ulaştı.

Asayiş Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 00:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Hırsızlık olayı Ahi Evran Mahallesi'nde meydana geldi.Bir eve giren hırsız ya da hırsızlar 500 bin TL değerinde ziynet eşyası ile birlikte banka kartlarını çaldı.M.Z. isimli vatandaşın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis banka kartlarını takibe aldı.

Banka kartından Yozgat ve Kayseri'de işlem yapıldığını tespit eden Asayiş Şube Ekipleri, alışverişin yapıldığı saatlerdeki kamera kayıtlarını inceledi ve harcama yapan kişinin G.Y. isimli şahıs olduğunu belirledi belirledi.Sürekli yer değiştiren şahıs Nevşehir'de yakalandı ve Kırşehir'e getirilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.