grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TÜBİTAK 2209 A Programına Büyük Başarı!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnovasyonda ve bilimsel araştırma alanında büyük bir başarıya imza atmıştır.

Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 22:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Üniversite öğrencileri ve danışman öğretim elemanları tarafından hazırlanan projeler, TÜBİTAK'ın prestijli destek programlarından biri olan 2209 A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'na kabul edildi.

TÜBİTAK'ın 2209 A destek programı, üniversite öğrencilerinin bilimsel araştırma yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımakta ve özgün projelerin hayata geçirilmesine destek olmaktadır. Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesindeki AR-GE komisyonu, öğretim elemanlarına yönelik organize ettiği eğitici toplantılarla bu başarıya önemli katkılar sağlamıştır.

 

Desteklenen Projeler

Aşağıda desteklenmeye hak kazanan projelerin detayları sunulmaktadır:

Yürütücü Öğrenci: Yusuf Şuval
Bölüm: Hemşirelik
Danışman: Prof. Dr. Ayla Ünsal
Proje Adı: Erkek Çocuklara Verilen Kişisel Temizlik Eğitiminin Onların Hijyen Davranışları Üzerine Etkisi Yürütücü Öğrenci: Hatice Bayındır
Bölüm: Hemşirelik
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Gizem Deniz Büyüksoy
Proje Adı: Toplumun Görünmeyen Tarafı: Savunmasız Bir Grupta Halk Sağlığı Hemşireliği Uygulaması Yürütücü Öğrenci: Merve Bahçıvan
Bölüm: Hemşirelik (İÖ)
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Erdal Akdeniz
Proje Adı: İlkokul Çağındaki Çocuklarda Ekran Bağımlılığının Obezite ile İlişkisi: Kırşehir Örneği Yürütücü Öğrenci: Batuhan Yurtoğlu
Bölüm: Hemşirelik
Danışman: Arş. Gör. Gamze Saatçi
Proje Adı: Yabancı Uyruklu Hemşirelik Öğrencilerinin Bakım Kavramına İlişkin Metaforik Algıları

 

Bu projeler, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin bilimsel araştırma kapasitesini ve inovasyonunu yansıtmaktadır. Fakülte, öğrencilerini ve danışmanlarını bu başarılarından dolayı kutlamaktadır.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.