grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

8. Spor ve Spor Ödül gecesine yoğun katılım !

8. Spor ve Spor 2023 Ödülleri gecesinde Kırşehirli Dernekler Federasyonu iz bıraktı...

Gündem Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 21:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Ülke TV'nin düzenlediği ve Ömer Önder'in moderatörlüğünü yaptığı 8. Spor&Spor 2023 Ödülleri gecesine katıldı. Bu özel gecede, spor dünyasının önemli isimleri ve başarıları taçlandırıldı.

 

Genel Başkan Hilmi Gökçınar'ın katılımıyla, Kırşehirli Dernekler Federasyonu, spor dünyasında önemli bir etkinlik olan bu ödül gecesinde yer aldı. Federasyon, böylece hem spor camiasıyla olan bağlarını güçlendirdi hem de sporculara ve federasyonlara desteklerini gösterdi.

 

Ödül Gecesinin önemi ve etkisi

Gecede, Ömer Önder ve Ülke TV'ye teşekkürlerini ileten Hilmi Gökçınar, ödül alan tüm sporcuları ve federasyonları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Bu ödül gecesi, sporcuların motivasyonunu artırırken, onların başarılarını da geniş bir kitleye duyurdu.

 

Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı; "Ödül alan tüm sporcuları ve federasyonları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.