grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ATILGAN YILMAZ KAZA GEÇİRDİ

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Can Aksoy'u ziyarete giderken Kaza geçirdi.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 19:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alınan bilgiye göre çeşitli ziyaretler ve temaslar için Ankara'dan İstanbul'a geçen Mucur Belediye Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atılgan Yılmaz'ın bulunuğu 40 LA 040 plakalı makam aracı, Köprü gişe yakınlarında trafik kazası geçirdi.Kaza sonucu makam aracında ağır maddi hasar meydana gelirken Atılgan Yılmaz ve şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.

 

 

Atılgan Yılmaz, İstanbul temasları sırasında kendisi de Kırşehirli olan Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy ile bir araya geldi.

 

 

Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada söz konusu ziyarete ilişkin, '' Memleketim Kırşehir Mucur Belediye Başkanımız Sayın Atılgan Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle Ozanlar Diyarı Şirin Kırşehir’e ve hemşehrilerimize baki selamlarımla'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.