grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Akaryakıta dev gibi zam geliyor!..

Araç sahiplerini şaşırtan zam bu gece yarısı geliyor.

Ekonomi Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 23:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
          Günlerdir üst üste gelen zamlar araç sahiplerini kara kara düşündürmeye devam ediyor.
           Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak.
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.
BENZİNİN LİTRESİ 24 LİRADAN SATILACAK
         9 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak.
         Zamlar bu şekilde giderse Kırşehir'de araç sürücüleri 'Artık kontak kapatacağız' diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.