grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

DÜĞÜNLERDE YENİ MODA,DÜĞÜNLERİNİ UNUTULMAZ KILIYORLAR

Son dönemlerde düğünleri daha renkli ve değişik hale getirmek isteyen genç çiftler farklı fikirler üretmeye devam ediyor.

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 22:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

Daha önceden resmi nikahı kıydıran gelin ve damat, düğün merasiminin yapıldığı gün ise formaliteden nikah merasimi düzenliyor. Bu durumdan hem çiftler hem de temsili nikah memuru da memnun.

 

DÜĞÜNLERİNİ UNUTULMAZ KILIYORLAR

Kırşehir başta olmak üzere son dönemlerde düğünlerde yeni bir trend oluşmaya başladı. Düğünlerini unutulmaz ve farklı kılmaya çalışan genç çiftler, 2024 yılının bu aylarında moda olan temsili nikah memurluğunu kendi düğünlerinde uyguluyor. Cübbesiyle düğüne katılıp, çiftin isteğine göre günün anlamına uygun konuşma yapan, nikah defterini imzalatıp, evlilik cüzdanını teslim eden temsili nikah memuru ücreti 1500 ila 4 bin TL arasında. Kırıkkale’de ve şehir dışında düğün yapan genç çitlerde bu furyaya uymuş durumda.

 

dugunlerde-yeni-moda-bu-nikah-gunluk-ucreti-4-bin-tl2.jpg

1500 İLA 4 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Nikah kıyıldıktan sonra farklı tarihte salon, kır, sahil gibi mekanlarda düğün yapan çiftlerin ikinci kez nikah merasimi gerçekleştirdiği programlardaki artış, 'temsili nikah memurluğu'nu popüler hale getirdi. Farklı illerde 2 düğün yapan, nikah ile düğün tarihi uyuşmayan, ikinci kez nikah merasimi düzenlemek isteyenlerin tercih ettiği programlarda görev alan temsili nikah memuruna ödenen ücret, 1500 ila 4 bin lira arasında değişiyor.

 

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRMESİNİ SAĞLIYOR

Düğün öncesinde çiftlerle konuşarak, isteklerini öğrenen, aldığı bilgiler doğrultusunda etkinlikte söyleyeceği yazıyı hazırlayan, isteğe göre mizahi veya beklenti doğrultusunda konuşma yaparak misafirlere eğlenceli tören yaşatan temsili nikah memurları, merasimde cübbesiyle, evlilik cüzdanını vermesi ve deftere imza atılması gibi ritüelleri de yapıyor. Temsili nikah memurları, çiftlerin isteğine göre konuşup, farklı konseptlerdeki organizasyonlarla tiyatrolu nikah yaparak, programa katılanların daha eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.