grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Marketten Ucuz Granit Tencere Aldı Ne Çıktı

Marketlerde ucuz fiyatlarla satışı yapılan ve granit olduğu ileri sürülen tencereden alan vatandaşın paylaştığı video sağlığımız ile nasıl oynandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gündem Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 23:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Instagramdan paylaşılan görüntülerde, granit görünümlü bir tencerenin kaplamasının folyodan yapıldığı ve soyulduğu yerlerde ısıdan kaynaklı erimenin gerçekleştiği görülüyor. Bu kaplamalar yüksek sıcaklığa maruz kaldığında sağlığımıza kötü olarak etki ediyor. Bu tencerelerin granit görünümlü teflon kaplama olduğu, bu kaplama çeşidinde ise 250 ila 300 derece sıcaklığa maruz kalan tencerelerin yapısının tamamen bozularak, zehir saçan plastik polimer maddesini ortaya çıkarıyor. Plastik polimer maddesine uzun süre maruz kalınması, kanser, hormonsal bozukluklar, solunum problemleri, dermatolojik rahatsızlıklar, doğum kusurları, nörolojik gibi problemlere yol açıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.