grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon kanalında soruları cevaplarken yayın birden ‘eyvah eyvah’ sesleriyle kesildi. Verilen aranın ardından yayın yeniden başladı,

Gündem Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 15:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kanal 7 ve Ülke TV’nin canlı yayınında katıldı.

 

 

Saat 22.00’de başlayacağı açıklanan yayın 23.30’da başlarken, Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirirken yayın birden kesildi.

O sırada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye ‘reklam' dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı.

O anlarda ekrana ‘eyvah eyvah' sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan'ı göstermeden program birden kesildi.

“CİDDİ MANADA ÜŞÜTTÜM”

Program yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

Erdoğan, rahatsızlanmasıyla ilgili “Her şeyden önce tabi üzerinize afiyet dün bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki, artık söz verdik gideceğiz. Tabi bu yoğun mesai içinde bizler zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum.” dedi.

Erdoğan yaklaşık 12 dakika daha yayında kaldıktan sonra program bitirildi.

Erdoğan, programın sonunda ise “Ekranları başında bizi izleyen tüm vatandaşlarımdan da affımı özellikle rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Erdoğan’ın rahatsızlığı nedeniyle siyasetçiler geçmiş olsun mesajları paylaşıyor. O mesajlardan bazıları şöyle:

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Canlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sn. Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Kısa süreli rahatsızlık yaşayan Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.

PEŞPEŞE AÇIKLAMALAR GELDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın sağlık durumu hamdolsun gayet iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sağlık durumu çok şükür gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ve samimi dualarını ileten her bir vatandaşımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Erdoğan’ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.

MİDE ÜŞÜTMESİ BELİRTİLERİ VE TEDAVİSİ

Mide üşütmesi, üst gastrointestinal sistem enfeksiyonu olarak da bilinir ve mide, yemek borusu ve bağırsaklarda inflamasyona neden olan bir virüs veya bakteri enfeksiyonudur. Belirtileri şunlardır:

Mide ağrısı ve rahatsızlık hissi

Bulantı ve kusma

İshal veya kabızlık

Karın şişliği ve gaz

İştah kaybı

Halsizlik ve yorgunluk

Baş ağrısı ve hafif ateş

Tedavi, semptomların şiddeti ve enfeksiyonun nedenine bağlı olarak değişebilir. Genellikle, mide üşütmesi belirtilerinin tedavisi semptomları hafifletmek ve vücudun enfeksiyonla savaşmasına yardımcı olmak için yapılır. Tedavi şunları içerebilir:

Yeterli miktarda sıvı alımı ve hidrasyon sağlama (su, elektrolit içecekleri vb.)

İshal ve kusma gibi semptomları kontrol etmek için ilaçlar

Antibiyotikler (sadece bakteriyel enfeksiyonlar için)

Diyet değişiklikleri (örneğin, hafif yiyecekler yeme)

Yeterli dinlenme ve stresten kaçınma

Tedaviye erken başlamak semptomların şiddetini azaltabilir ve iyileşme sürecini hızlandırabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.