grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Yılın İş İnsanlarına Ödül Verilip Ahi Kaftanı Giydirildi

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de yılın Ahi genç girişimcisi, Ahi kadın girişimcisi, Ahi Hayırsever İş İnsanı ve Ahi İş İnsanına ödül takdim edildi.

Gündem Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 23:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'de yılın Ahi genç girişimcisi, Ahi kadın girişimcisi, Ahi Hayırsever İş İnsanı ve Ahi İş İnsanına ödül takdim edildi.

 

 

Armas Otel'de gerçekleştirilen ödüş töreninde İş Dünyası ve Esnaflar bir araya geldi.

 

 

Etkinlikte Kırşehir'in yüksek bir potansiyele sahip olduğu ifade edilerek birlikte hareket etmenin bu ili daha da ileriye taşıyacağı mesajı verildi.

 

 

Programda, Yılın Ahi Genç Girişimcileri Dilara Kaplan ve Mert Delibalta’ya, Yılın Ahi Kadın Girişimcisi Emine Çakmak’a, Yılın Hayırsever Ahi İş İnsanı Muzaffer Marşap’a ve Yılın Ahi İş İnsanı Mustafa Özcan’a  Ahi Kaftanı giydirilerek ödülleri verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.