grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'in Müftü Yardımcısı Vaazı İle Sosyal Medyanın Gündeminde

Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık'ın verdiği vaaz sosyal medyanın gündemine düştü.Bıyık "Müslümanlığın dayandığı temel doğruluktur, adalettir. Bir adam adil değilse, dürüst ve doğru bir insan değilse, onun secdesi Allah'a ulaşmaz" dedi.

Gündem Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 22:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yıllar önce ''Zaman gazetesi almak caiz değil'' dediği için hedef tahtasına konulan ve daha önce yaptığı , ''Yılbaşında hindi yiyin ama kul hakkı yemeyin.Torpil yapmayı dinine aykırı görmeyenin dini İslam değildir'' açıklaması ile gündeme gelen  ve yaptığı duada Atatürk'ten övgü ile bahseden Adnan Zeki Bıyık, yakın bir tarihte Kırşehir'e müftü yardımcısı olarak atanmıştı.Adnan Zeki Bıyık, bu kez de camide verdiği vaaz ile gündeme geldi. Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık'ın camide verdiği vaazın görüntüleri elden ele dolaşmaya başladı.

Kimsenin korkudan dile getiremediği gerçekleri vaazda açıklayan Adnan Zeki Bıyık gerçek Müslümanın tarifini verdi.

Bıyık "Niye malzemeden almış adam. Düzgün çalışmıyoruz. Müslümanlığın ana esası medarı dayanağı yani medar. Sütun demek, ayak. Dayandığı temel nedir? Doğruluktur adalettir. Malzemeden almamaktır. Bir adam adil değilse, dürüst ve doğru bir insan değilse onun secdesi Allah'a ulaşmaz" dedi.

Adnan Zeki Bıyık vaazına şöyle devam etti: "Bir adam kul hakkı yiyorsa, devletin malını yiyorsa, fütursuzca yetimin hakkına el uzatıyorsa alnı secdeden kalkmasa da Allah'ın katına ulaşmaz. Kabe'de yatsa ne yazar. Peygamberimiz bu tip insanların namazını kılmamıştır arkadaşlar."

"Müslümanlık doğruluk dinidir" diyen Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık "Doğru değilsek bizim Müslümanlıkla ilgimiz yok. Az önce söyledim. Bak o gence sordum. Kaldırmış elini ürüne Peygamberimiz ıslak. Kandırıyor adamı ağır gelsin terazide diye. Ne diyor peygamberimiz. Bizi aldatan bizden değildir. Bizden değil ne demek gavur ya işte gavur. Dinin gidiyor demek bu kadar büyük bir tehdittir bu. Düzgün ol. Doğru ol. İbadetinin eksiğini gediğini Allah bağışlar" dedi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.