grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mevsim normallerinin üzerinde geçen hava şartları tehlike çanlarını çaldırdı.

Mevsim normallerinin üzerinde geçen hava şartları tehlike çanlarını çaldırdı. Kar yok, Yağmur yok. Çiftçi zor kötek ektiği tarlasından, ürünün karşılığını alamazsa sonu olur

Yaşam Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 22:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Ülke genelinde olduğu gibi Kırşehir’de  beklenen kar yağışının olmaması büyük bir tehlikenin habercisi oldu. Şubat ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde il genelinde dişe değer bir kar yağışı olmadı. Hal böyle olunca toprak istediği suya da bir türlü doyamadı.

Bu durum ise önümüzde ki yaz mevsiminde büyük bir kuraklığın habercisi olabileceği belirtiliyor. Belediyelerin bu konuda ciddi önlemler alması gerekiyor.

 UZMANLAR UYARDI!

Bu konuda vatandaşlara da büyük işler düşüyor. Suda biran önce tasarrufa gidilmesi gerektiğini belirten uzmanlar, “Hava koşulları böyle giderse bizleri büyük tehlikeler beklemektedir. Yeni hava tahminleri insanlık için hiç iç açıcı değil. Havaların soğuması gerektiği şu günlerde tam aksine ısınıyor. Bu durum karşısında herkesin tedbirli ve tasarruflu olması gerekiyor. Gelecek nesillerin yaşaması için herkesin bu konuda elini taşın altına koymasının istiyoruz” dediler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.