grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Biter Kırşehir'in Gülleri Performansıyla Mest Etti

İbrahim Yıldız, Sen Türkülerini Söyle programında seslendirdiği ''Biter Kırşehir'in Gülleri'' türküsü performansıyla haftanın birincisi oldu.

Sanat Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 20:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TRT 1 Ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle Programına , Kırşehir'e 40 kilometre uzaklıktaki Abuşağı Köyü'nden katılan ve seslendirdiği Kırşehir türküleriyle büyük bir üne kavuşan İbrahim Yıldız, bu hafta 'Biter Kırşehir'in Gülleri' türküsünü seslendirdi.

Programın youtube kanalında en fazla dinlenen performansıyla İbrahim Yıldız büyük beğeni topladı.Jüri üyeleri de sözleri anonim ve bestesi Muharrem Ertaş'ın olan 'Biter Kırşehir'in Gülleri' türküsü performansından ötürü İbrahim Yıldızı tebrik ettiler.Daha sonra yapılan jüri oylamasında ise İbrahim Yıldız haftanın birincisi oldu.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.