grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Köpek koltukta uyudu, yolcu ayakta seyahat yaptı

Eskişehir’de seyir halindeki tramvay koltuğunda uyuyan köpek, yolcuların ilgi odağı oldu.

Gündem Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 22:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Tramvaya binen yolcuların bir kısmı boş olan koltuklara oturdular. Yolcuların bir kısmı da koltuklar boş olmadığından ayakta yolculuk yaptılar. Ayakta yolculuk yapan yolcular, koltukta uyuyan siyah köpeği koltuktan kaldırmadılar. Ayakta yolculuk yapan yolcular, siyah köpeği elleri ile severek okşadılar.

SSK - Otogar hattı istikametine giden tramvaydaki yolcular, ‘’Mışıl mışıl koltukta uyuyan sevimli siyah köpeği çok sevdik ve ellerimizle okşayarak uyumasına yardımcı olduk. Uykusuz kalmış sevimli siyak köpek, uyusun, uykusunu alsın ve rahat etsin. Bizler ayakta yolculuk yapmaya razıyız. Bizler hayvanları korumalıyız, sevmeliyiz ve gelecek nesillerimize davranışlarımızla örnek olmalıyız’’ dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.