grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım Oldu

MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım oldu

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 19:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mucur'da için çok adaylık başvurusu yapılan MHP'de kimin aday olacağı merak ediliyordu.MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım oldu.Kendisine adaylığı tebliğ edlen Fatih Yıldırım, '' Mucur'a bambaşka bir vizyon katacağım ve Mucur'un potansiyelini ortaya çıkaracağım.İnşallah Başkanlık döneminde Mucur altın çağını yaşayacak'' açıklamasında bulundu.

FATİH YILDIRIM KİMDİR?

19 Ocak 1979 yılında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. İlköğrenimimi memleketim olan Mucur’un Aydoğmuş Köyü’nde, orta öğrenimimi Mucur ve Kırşehir'de tamamladım. 1999 yılında Kırşehir Ticaret Meslek Lisesinden okul birincisi olup, aynı yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra 2003 yılında bu bölümden şeref öğrencisi olarak mezun oldum. 2022 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Denetimi ve Yönetimi üzerine master çalışması yaparak uzmanlık ünvanı kazandım. İleri düzeyde Felemenkçe ve iyi düzeyde İngilizce bilmekteyim.

 Ailemin de gördüğü düstur üzere Türk Milliyetçiliği çizgisinden ve Milliyetçi Hareket Partisine olan sevdasından asla taviz vermeyip hayatımı ;  vatanıma ve davama hizmet etmeye adadım. Kırşehir’de özel eğitim sektörüyle birlikte tarım, inşaat-emlak, madencilik ve eğitim sektörü alanlarında ticari faaliyetlerini yürütmekte olup,  evli ve 4 çocuk babasıyım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.