grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Avrupa'nın En Büyük Lastik Üretim Tesisi Kırşehir'de

Petlas yaptığı açıklamada, 450 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi ile Avrupa'nın tek çatı altında bulunan en büyük lastik fabrikası olduklarını duyurdu.

Ekonomi Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 00:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde İTO tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde 68. sıraya yükselen Petlas, Avrupa'nın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikasının Kırşehir'de olduğunu duyurdu.

Petlas tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

Kırşehir'de yer alan 450.000 m2 kapalı alana sahip üretim tesisimiz ve binlerce çalışanımızla, Avrupa'nın tek çatı altında bulunan en büyük lastik fabrikasına sahip şirketiyiz!

Türkiye'nin lastik üretimindeki öncü rolümüzü ve dünya çapında kaliteli ürünler sunma konusundaki liderliğimizi sürdürüyoruz.

Fabrikamızda bulunan yaklaşık 70 bin m² alan üzerinde 2 bin 100 m yol uzunluğuna sahip olan Türkiye’nin ilk ve tek akredite lastik test pisti ile Ar-Ge sürecindeki tüm ölçümleri yapabiliyoruz.

Depolama ve lojistikte devrim niteliğinde bir sistem olan akıllı depolama sistemiyle iş süreçlerimizde verimliliği artırıyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.