grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu Kırşehir'i Tercih Edin

Ekicioğlu, ülke genelinde milyonlarca adayın beklediği YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite tercihinde bulunacak olan öğrencilere Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni tercih etmeleri çağrısında bulundu.

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Üniversiteye giriş sınavı olan YSK sonuçları bugün açıklandı.Üniversite tericihi yapacak öğrenciler , interntet ve sosyal medya üzerinden üniversiteleri ve üniversitelerin bulundukları şehirleri araştırmaya başladılar.

2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 20 Temmuz 2023 Perşembe günü ÖSYM resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu sonuçların tüm öğrencilere ve velilerine hayırlı olmasını diledi. Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

"Sevgili gençler, öncelikle sınav sonuçlarının hepinize hayırlı olasını diliyorum. Bu yıl yapacak olduğunuz tercihlerle de başarı dolu bir eğitim hayatı görmenizi temenni ediyorum.

Üniversite adaylarımıza tercihlerini yapmadan önce gitmek istedikleri okulları ve şehirleri iyi araştırmalarını öneriyorum.

Hepinizin bildiği ettiği gibi eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz coğrafi yapısından, ulaşım açısından ve barınma olanakları açısından büyük avantajlar taşıyan bir şehir.

Tarih ve kültür şehri Kırşehir, sosyokültürel açıdan da öğrenci dostu bir şehir olarak sizleri beklemektedir. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak Üniversite hayatınız boyunca kültür, sanat, spor vb. alanlarında her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu nedenle de sizleri tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde karşılıyor alacağız.

Ekonomi ve Ahlak Felsefesinin uç verdiği Ahi Evran-ı Veli ile; bundan yüzyıllar öncesinden gökbilimlerini araştırmalarıyla öne çıkan Cacabey ile; Türkçemize verdiği önemi yine yüzyıllar öncesinden dillendiren Âşık Paşa ile ve Bozlak denince ülkede ve dünyada adından söz ettiren Büyük Ozanlarımız Muharrem Ertaş ve Neşet Ertaş ile (Bilindiği üzere Kırşehir UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına Müzik alanında dahil edilen ilk ve tek şehirdir) Anadolu’nun ortasında evrensel değerlere sahip olan Kırşehir’imize vereceğiniz olan katkıdan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ilan edilmesinin ardından, adaylarımızın 27 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapacakları tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.