grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

2 Bin TL Çaldığı İş Yerine 20 Bin TL'lik Zarar Verdi

Kırşehir'de bir restorana giren 14 yaşındaki hırsız, kasadaki 2 bin TL'yi çaldı ancak iş yeri sahibi , '' 2 bin TL önemli değil 20 bin TL'lik fotoselli kapıyı kırdı'' sözlerini sarfetti.

Gündem Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 22:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Kırşehir Merkeze bağlı Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi.Sabah saatlerinde Kırşehir-Ankara karayolu üzerinde bulunan Bolu Et Mangal isimli restoranın önüne sabah 7:30 sularında gelen 14 yaşındaki E.D. , önce camlardan içeride birisi olup olmadığını kontrol etti.İş yeri çalışanları dıştaki kapıyı açık unuttuğu için içeriye giren hırsız daha sonra karşısına çıkan fotoselli kapıyı açmaya çalıştı.Kapıyı açmayı başaramayan 14 yaşındaki hırsız, ayağı ile kapıyı kırarak restorana girdi ve kasada bulunan 2 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı.

2 BİN TL ÖNEMLİ DEĞİL 20 BİN TL'LİK KAPIYI KIRDI

Konuya ilişkin açıklamada bulunan iş yeri müdürü Suat Köroğlu, '' Yurtta kaldığını öğrendiğimiz 14 yaşında bir genç, saat 07:30 sularında işletmemizin ön kapısını açtıktan sonra kilitli olan açılır kapıyı kırarak aradan giriyor.Direkt olarak kasaya yöneliyor. Kasayı kontrol ettikten sonra kasayı açıyor ve içerisinde bulunan 2 bin TL parayı alıyor.Daha sonra ise kasayı kapatmadan geldiği yerden çıkıp gidiyor.Çalınan 2 bin TL önemli değil, otomatik açılır kapıyı kırdığı için 20 bin TL'lik zarara yol açtı'' diye konuştu.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.