grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ESNAFA VERDİĞİ BİR SÖZÜ DAHA YERİNE GETİRMİŞ OLDU

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ahi Çarşısı Esnafı ile yaptığı istişare toplantısında, talep ettikleri Ahi Külliyesi ve Ahi Çarşısı arasındaki yolun ve çevresinin düzenlemesini tamamlayarak hizmete sunduklarını ifade etti.

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 22:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Ahi Çarşısı ile Ahi Külliyesi arasındaki yol ve çevre düzenlemesinin, Esnafın beklenti ve önerileri doğrultusunda tamamlanmasının ardından çarşı Esnafı ile bir araya gelerek yerinde inceleyen Başkan Selahattin Ekicioğlu, yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Yaklaşık 2 yıl önce Ahi Çarşısı’ndaki esnaflarımızla, Çarşı Esnafı Başkanımız Ömer Gürler eşliğinde ortak akıl yürüterek bir toplantı yapmıştık.  Bizden Ahi Çarşısı’nın çevresinin düzenlenmesi talep edildi. Yaşanan araç yoğunluğu ve kirliliğinden dolayı mağdur olduklarını ifade etmişlerdi. Esnafımızın büyük çoğunluğunun ortak görüşü ve talebiydi bu. Biz de Esnafımızın görüşlerini alarak, ne istiyorlarsa ortak akılla bu çevrenin düzenlemesini gerçekleştirdik ve istedikleri gibi de bitirdik.  Resmi prosedürlerden dolayı biraz gecikerek de olsa iki yıl önceki çalışmamızı bugün sonlandırdık. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Esnafımıza teşekkür ediyoruz. Çalışması tamamlanan yerimizin bundan sonraki kullanımı onlardadır. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak gereken çalışmaları yapacağız. Ama buranın düzenli kullanılması tamamen Esnafımızın talepleri doğrultusundadır.

Esnafımızdan gelen öneri ve düşünce neyse, bizim kabulümüzdür. Onlar ne derlerse onları yapıyoruz. Esnafımızın yüzde seksene yakını böyle olmasını istedi ve biz de böyle yaptık. Böylelikle hem Taksici Esnafımızı rahatlattık hem de Ahi Çarşısındaki esnafımızı hem de Külliye içerisindeki esnafımızın sağlıklı bir şekilde giriş çıkışlarını sağlamış olduk. Kendilerine öneri ve görüşlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ahi Çarşı Esnafı Başkanı Ömer Gürler de konuşmasında “Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ile yaptığımız toplantıda Çarşı Esnafımızın talebi olan, buradaki araç kirliliğinden dolayı, esnaf hariç müşteriler de Çarşıya ulaşmak için bu alana giremiyorlardı, böyle bir düzenleme talebimiz oldu. Yaptığımız değerlendirme toplantısında Belediye başkanımız da isteğimizi kabul etti. Bu süreçte de güzel bir iş ortaya çıktı. Ben şahsım ve Çarşı Esnafları adına Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.