grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Şölenin Kalbi Ahi Evran Üniversitesi'nde Attı

Onlar, ölü değil diridirler, siz bilemezsiniz" Ayeti geliyor aklıma.

Gündem Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 23:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Onlar,  ölü değil diridirler, siz bilemezsiniz" Ayeti geliyor aklıma.
Ne zaman bir abide şahsiyet adına bir program yapılsa o kalabalığı görünce- hangi bağ bu kadar gönül dostunu bir araya getirebilir ki?- dediğim zaman işte onların diriler olduğunu eserleri ve davaları ile hala bizleri etrafında toplayacak kadar tesirli olduklarını asıl diri olmanın bu olduğunu anlıyor, görüyor ve biliyorum.

Ahi Evran Üniversitesi,  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kırşehir Kent Konseyi Başkanlığı ortak çalışması ile 11.Uluslararası Aşık Paşa Şiir Şöleni gerçekleştirildi. 

Şölene her türlü desteği sağlayan Rektörümüz Sayın M.Kasım KARAHOCAGİL beyefendiye, Rektör Yardımcımız Sayın Musa ÖZATA beyefendiye, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Halil ÇALIŞIR beyefendiye, Kent Konseyi Başkanımız Sayın Taksin ÜÇGÜL  beyefendiye teşekkür ederiz.

Programımızı tarih bilinci ve şuuru ile destekleyen, Ahilik Kültürümüzün gönüllü sözcüsü ve bu yola ömrünü adamış yurt içinde ve yurt dışında, TV kanallarında, konferanslarda Ahiliği sevdirmiş onun bu heyecan ve coşkun bilgeliği bizleri henüz üniversite yillarimizdan beri istikametlendirmiş çok kıymetli hocam Ahi bir Tarihçi Ahi bir akademisyen Sayın Kazım CEYLAN beyefendiye çok teşekkür ederiz. 

Davetimiz üzerine şehrimize gelen Şölenimize Renk ve mana katan sevgili konuklarımızıa kültürel gezi yaptıran İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcımız Sayın Eyüp TEMUR beyefendiye teşekkür ederiz.

Ankaradan iştirak eden Vedat FİDANBOY ve Filiz BEDÜK, Tokat'tan Nermin AKKAN, Çorum'dan Leyla Yıldırım, Sivas'tan Ruhsati EROĞLU- Süleyman GÜLER, Bursa 'dan Figen GÜLLE, K.Maraş'tan Zafer YILDIRIM,  Kırsehir'den Nihat SOYKAN, Kazakistan'dan Elzod Abdikadirov Özbekistan'dan Şugle Agabay, Kırşehir'den Ayşe TEKİN- İdris ALTUNER, Yaşar APAYDIN, Nevşehir'den İbrahim YILDIZ'I ağırladık.

Programımıza seyirci olarak katılan gönül dostlarımıza da manevi destekleri için teşekkür ederiz. 

Canan Köksal

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.