grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e 82 Yeni Doktor Ataması Yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kırşehir'e ; 10'u uzman ve 72'si ise pratisyen hekim olmak üzere toplam 82 doktorun ataması gerçekleştirildi.

Sağlık Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağustos ayı içerisinde Kırşehir'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu.Bu ziyaretleri sırasında Bakan Fahrettin Koca'ya sık sık doktor eksikliği probleminden söz edildi.

82 DOKTOR ATAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Kırşehir'e; 10'u uzman ve 72'si pratisyen olmak üzere toplam 82 doktorun ataması gerçekleştirildi.10 uzman doktordan 8'i Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandı.Bu doktorlar arasında ; 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı , 1 Cildiye Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 Hematoloji Uzmanı, 1 KBB Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Tıbbi Onkoloji Uzmanı ve 1 Patoloji Uzmanı bulunuyor.72 pratisyen hekimden 30'u da yine Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev alacak.

Kırşehir'e ataması gerçekleştirilen diğer doktorlar ise ilçe hastanelerinde görev yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.