grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Film Senaryosu Gibi Hırsızlık Olayı

Kırşehir'de film senaryolarını aratmayan bir hırsızlık olayı yaşandı. İçinde 2 Milyon TL'lik ziynet eşyaları bulunan çaldıkları kasayı önce boş arazide patlatan hırsızlar daha sonra bu eşyaları toprağa gömdüler ama polisten kaçamadılar.

Asayiş Yayın: 15 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 15.10.2023 22:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hırsızlık olayı yaklaşık 1 hafta önce Kırşehir merkezde bulunan müstakil bir evde meydana geldi.Alınan bilgiye göre M.B. ve N.B. girdikleri evde; içinde ziynet eşyalar bulunan kasayı çaldılar.İçinde 2 milyon TL'lik ziynet eşyası bulunduğu iddiasıyla polise başvurna ev sahibinin ihbarı üzerine çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipkleri güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

Polis ekipleri, kasayı çalan hırsızları tespit etti ve şahısların Kaman İlçesi Çağırkan Köyü'ne gittiklerini tespit etti.Bölgede tarama çalışması gerçekleştiren polis ekipleri, boş arazide patlatılmış halde çelik kasa buldular.Daha sonra ise şüphelilerin saklandıkları belirlenen eve operasyon düzenlendi ve şüpheliler yakalandı.

Evde yapılan aramalarda ziynet eşyasına rastlamayan ekipler, bahçedeki toprağın yeni kazılmış olduğunu gözlemlediler ve belirlenen noktada kazı çalışması gerçekleştirdiler.Kazının ardından toprağın altına gömülü 2 Milyon TL değerlerindeki ; döviz, altın,ziynet eşyaları, kehribar tespihler ile değerli metal ve taş eşyalar ele geçirildi.Gözaltına alınan M.B. ve N.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.