grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Nusret, restoranında kesilen fişi yayınladı!

Sosyetik kasap Nusret Gökçe, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki restoranında kesilen bir fişi yayınladı.

Dünya Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

398.630 dirhem ödenen hesaba Gökçe "Para gelir para gider" notunu düştü. 3 milyon TL'lik hesaba tepkiler çığ gibi geldi.
Tuz serpme hareketiyle dünya çapında tanınan ve birçok ülkede restoranı bulunan Nusret Gökçe, Dubai restoranına ait 3 milyon TL'lik bir adisyonu paylaştı. Paylaşım sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı.
Çırak olarak başladığı sektörde kendi restoranlarını açan ve tuz serpme hareketiyle milyonlarca takipçiye ulaşan Nusret Gökçe, mekanlarındaki astronomik fiyatlarla sık sık gündeme geliyor.


Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Nusret Gökçe, son olarak Dubai restoranından bir fiş paylaştı. Nusret'in paylaştığı fişteki rakamı görenler gözlerine inanamadı. 398.630 BAU Dirhemi yani 3 milyon TL'lik fiş kullanıcıları kızdırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.