grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Neşet Ertaş Türküleri Kuğuları Dertlendirdi

Ankara'nın sembollerinden olan kuğuşu parkta sürekli olarak Neşet Ertaş dinlenmesi sonucu bir vatandaşın astığı pankart tartışma yarattı.

Sanat Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 15:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehrin sembollerinden olan ve çok sayıda ziyaretçinin akın ettiği Kuğulu Park'ta insanlar müzik dinlemeyi de seviyor.Öyle ki neredeyse herkes kuğulu parkta Neşet Ertaş dinliyor.Nedeni ise çok basit : İki ankaralı bir araya gelince Neşet Ertaş dinlenmesi adettendir.

Ancak bu geleneğin Kuğulu Park'a taşınması ile birlikte parkta bulunan kuğuların da Neşet Ertaş dinlemeye başlamasıyla birlikte bu hayvanlarun huylarının değiştiği düşünülüyor.İddiaya göre sürekli Neşet Ertaş dinleyen Kuğular yüzmek yerine türkü dinleyerek dertleniyor.Bunun üzerine bir hayvansever harekete geçti ve 'Kuğulara Neşet Ertaş dinletmeyin' diye pankart astı.

 

Kuğulu Parka Asılan Pankart, Sosyal Medyanın Paylaşılan Görselleri Arasında Yer Aldı.

Yüzleri tebessüm ettiren pankart kentte yeni bir gündem yarattı.Pankartı asan vatandaş ise kendisini, ''Bu kuşlar Avusturyalıdır. Bach sever. Halbuki az ileride güvercinler var. Hatta onların bazısı Haymanalı. Dert seviyorlar, gidin onlara dinletin'' diyerek savundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.