grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BAŞKAN EKİCİOĞLU: BİZİM SİZLERE BORCUMUZ VAR

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 23 Mayıs 2023 Salı günü saat 19:30’da Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (BEGEM) üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle buluşarak başarı diledi.

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 22:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 23 Mayıs 2023 Salı günü saat 19:30’da Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (BEGEM) üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle buluşarak başarı diledi.

BEGEM’deki programa milletvekilimiz Metin İlhan, Millet İttifakı İl Başkanları ve eğitimcilerimizle birlikte katılan Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, gençlere hitaben yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Gençlerimizin yaşamda yollar uzun, İstanbul seçimlerinde Sayın İmamoğlu, nasıl ceketini çıkarıp yola çıktıysa siz gençler de kolları sıvayıp geleceğinizi belirleyeceksiniz. Sizlerle beraber olmak bizim biçin mutluluk. Bildiğiniz gibi bizlerin toplumsal sorumluluklarından birisi de merkezi yönetimlerin ve yerel yönetimlerin görevi eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak. Ama geldiğimiz noktada Türkiye’de her şey ticarete dönmüş durumda. Cumhuriyet, Mardin’de yoksul bir ailenin çocuğu olan Aziz Sancar’ı yetiştirip Nobel Ödülünü almasını sağlamıştır. Bugün Aziz Sancar ABD’de bilim insanı olarak çalışıyorsa bu Cumhuriyetin sağladığı olanaklar sayesindedir. Biz de sizlere borcumuzu ödemek için Cumhuriyeti korumak, kollamak, Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmak ve siz gençleri gelecek kuşaklara hazırlamak ve ülkemizi sizlere teslim etmek boynumuzun borcudur.

Bugün, Cumhuriyete o kadar çok saldırı var ki, “Kadınları sahiplendireceğiz” diyebiliyorlar. Bu mücadeleyi bizler veriyorsak, sizler de elinizi taşın altına koymak zorundasınız. Cumhuriyet değerleri fırsat eşitliğidir; kadın-erkek eşitliğidir. Cumhuriyet değerlerine saldırıları hep birlikte telefi edeceğiz. Burasını, göreve geldiğimizde 70 projemizden biri olarak sizler için hazırladık. Bu projelerimizden yaklaşık 60’ını hayata geçirdik. Ve bunlar da zaten yapmamız gereken şeyler. Ülkede üretimin olmadığı bir duruma gelindi. Her şeyi dışarıdan ithal eden bir ülke haline getirildik. Çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlayamazsak Emperyalist ülkeleri maşası durumuna düşürürüz. Bizim sizlere borcumuz var. Sizlerin de bu ülkeye borcunuz var. Ülkemizde yaşana beyin göçünün önüne geçmek zorundayız.

BEGEM kursiyerleri olarak burada size ekiplerimiz emek veriyor. Bizler de sizlerin başarısıyla gurur duyuyoruz. Ülkemizi, halaylarımızı, oyun havalarımızı seviyoruz. Kültürel farklılığımız bizim zenginliğimizdir. Bugün 230 öğrenciye ulaştık. Dayanışma ve paylaşma kültürünü geliştireceğiz.

Sayın milletvekilimize, Millet İttifakı İl başkanlarımıza, eğitimcilerimize, eğitim sendikası yöneticilerimize ve siz değerli gençlerimize programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Tüm gençlerimize başarılar diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.