grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Üniversitemiz Deprem Bölgesindeki Çocuklarla Bayramlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde yaşayan afetzedeler için birçok kurum gibi üniversitemizde çalışmalarına devam ediyor.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 01:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde yaşayan afetzedeler için birçok kurum gibi üniversitemizde çalışmalarına devam ediyor. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bayramın tüm sıcaklığını ve içtenliğini çocuklarımızın da yaşaması için yoğun bir çaba gösteriyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor daire başkanlığı  bünyesindeki Sağlık hizmetleri Topluluğu, SHMYO ile dış paydaşı olan Akpınar Ortaokulu beraberliğinde oluşturulan proje kapsamında Kahramanmaraş’ta depremden zarar görmüş minikleri ziyaret etti.

Deprem yardımları çerçevesinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin yanı sıra dış paydaş Akpınar Ortaokulu’ndan oluşan 35 kişilik ekip Kahramanmaraş Sarıkaya ve Mehmet Afşin İlkokuluna ziyarette bulundular. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Bayramı’nın bir arada olması nedeniyle çocuklarla bayramlaşan ekip, çocuklara mutlu anlar yaşattılar. Kırtasiye malzemesi, zekâ oyunları, oyuncaklar, kıyafetlerin dağıtıldığı ve palyaço eşliğinde çocuklarla eğlencelerin düzenlendiği organizasyonla öğrenciler hoş vakit geçirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.