grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ERZURUM OLAYI.....

Bu OLAYI Yaşatanlar- Saldırganlar-Erzurumlu olamazlar...

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 22:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
ERZURUM OLAYI.....
İMAMOĞLU'NA ve SEÇİM MİTİNGİNE SALDIRI.....
Bu OLAYI Yaşatanlar- Saldırganlar-Erzurumlu olamazlar...
Ben , Meslek yaşamımda hep SEÇİM HAKİMLİĞİ Yaptım....Yaşanan ve yaşanması muhtemel olayları öngörebilirim...
Seçim Sürecinde; İÇİŞLERİ-ADALET ve ULAŞTIRMA BAKANLARI Görevlerinden çekilirler. Yerlerine Bağımsız Milletvekilleri veya Bürokratlar atanırdı, geçmiş dönemlerde....Anayasa değişikliği ile de bu ilkeli düzenleme kaldırıldı.
Ben Meslek Yaşamımda SORUNLU Bölgelerde İlçe Seçim Kurulu Başkanı olarak görevler yaptım...
Bulunduğum İLÇENİN MÜLKİ Amirine ve Tüm RMNİYET-JANDARMA Birimlerine EMİR Mahiyetinde Yazılar yazdım.... SEÇİMİN GÜVENLİĞİ için....
ERZURUM İL SEÇİM KURULU-1. MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULU Başkanı Gerek İL VALİSİNE Ve gerekse; Emniyet Birimine SEÇİMİN GÜVENLİĞİ için ....Ve Miting Alanlarında alınması gereken ÖNLEMLER için gereken yazılı Uyarıları yapmış mıdır?
Seçimlerin ve Seçime katılan Adayların ve Oy kullanan Yurttaşların Güvenliği yanında sağlıklı OY KULLANMALARINI Sağlamak SEÇİM HAKİMLERİNİN Görevidir. Mülkiyi Amirlere gereken Uyarı Yazılarını yazabilirler... Emniyetin Her kademesine Yazılı-Sözlü Talimatlar verebilirler...
TV. Kanallarında İzledim...Saldırıları atılan taşları...Taş atanları... Ve Güvenlik Görevlilerinin meydandaki tutumlarını....Öncelikle VALİMİZ ve EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ... Ne yaptılar?
Tv. Kanalında izledim... Mitinğ alanına atılan taşlar...Taş atanlar...Emniyet görevlileri ne yaptılar? Gözaltına alınanlar var mıdır?
Şunu kabül edelim ki; bu tür olaylar; Mağdurları değil; Mağdur edenleri yıpratıyor....
1973 li yıllarda; Merhum ECEVİT'e ve partisine yapılan saldırılar....Ecevit' i yükseltti...
Yalnız bu olayları; Organize edenleri ve arkasında yer alanları da HALK Çok iyi biliyor ve de görüyor....
devam ediyorum
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.