grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Üniversite sanayi işbirliğini güçlendirme yolunda!

Üniversitede AR-GE inovasyonu ve işbirliği odaklı bilgilendirme

Eğitim Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 21:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ahi Evran Üniversitesi, teknoloji ve inovasyonun öncü kurumları arasında hazırlanıyor.Ahi Evran Üniversitesi çeşitli birimleri işbirliği içinde gerçekleştirilen AR-GE birimleri bilgilendirme toplantısının ilk adımı atıldı. 

12 Mart 2024 tarihinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, AR-GE süreçlerinin önemine dikkat çekti. Güneş, üniversite bünyesinde yürütülen araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin işleyişi hakkında katılımcılara genel bir bilgilendirme yaptı.

Üniversite sanayi işbirliğini güçlendirme yolunda!

Gerçekleşen toplantıda, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTO) Müdürü Öğr. Üyesi Mahmut SARI, Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörü (BAP) Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı (AHİLAB) Müdürü Doç. Dr. Hakan KIR ve KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği Koordinatörü (UNİKOP) Doç. Dr. İsmail Demir, birimlerinin rolleri, misyonları ve gelecekteki hedefleri üzerine değerli bilgiler paylaştılar. Bu bilgilendirmeler, üniversitenin AR-GE ve inovasyon alanında nasıl bir vizyon izlediğini ortaya koydu.

Ahi Evran Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bu toplantı, farklı birimler arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Teknoloji Transfer Ofisi, Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörlüğü, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı ve KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği'nin ortak çalışmaları, üniversitenin bilimsel araştırma ve inovasyon kapasitesini artırma hedefini destekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.