grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Osman Arslan, Destek Arayışı İçin Bahçeci ve Kendirli'ye Gitti

Kırşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Arslan, destek istemek için Yaşar Bahçeci ve Mustafa Kendirli'yi ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 23:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'nin adayı olarak gösterilen Osman Arslan, seçim çalışmalarına devam ediyor.AK Partiİl Binasında çeşitli toplantılar ve görüşmeler gerçekleştiren Osman Arslan'ın destek için gittiği bir diğer adres ise Yaşar Bahçeci ve Mustafa Kendirli oldu.

Eski Milletvekili Mustafa Kendirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Belediye Başkan adayımız Sayın Dr. Osman Arslan ile bir araya gelip seçimle ilgili çok verimli bir görüşme yaptık. Seçimlerde adayımızın kazanması için canla başla mücadelemizi sergileyip 31 Mart’ta Ak Parti’nin bayrağını belediyemizde dalgalandıracağız'' dedi.

Eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de benzer bir açıklamada bulunarak '' Belediye başkan adayımız sayın Osman Arslan ile güzel bir istişare yaptık. Seçimlerde partimizin ve adayımızın kazanması için tüm tecrübemizle her türlü desteğe vermeye hazırız. İnşAllah hep beraber güzel bir çalışma ile Kırşehir’imizi tekrar Ak Parti belediyeciliğine kavuşturacağız'' ifadelerini kullandı.

 

 

Osman Arslan ise ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda , '' Önceki dönem Ak Parti Kırşehir Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kendirli ve önceki dönem Belediye Başkanımız Sn. Yaşar Bahçeci ile Projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk.İlgi, alakalarından ve misafirperverliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah. Kırşehir için canla, başla çalışmaya devam edeceğiz'' sözlerini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.