grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Ailelerin Kâbusu Olan Oyun

Kırşehir'de öğrenciler arasında yaygınlaşan ''kanlı para'' oyunu velileri tedirgin ederken öğretmenler peş peşe uyarılarda bulunuyor.

Eğitim Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 22:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de son günlerde öğrenciler arasında ''kanlı para'' isminde yeni bir oyun yaygınlaşmaya başladı.Oyunda etrafı tırtıklanarak keskin hale getirilen para ile rakibin eline zarar verilmesi amaçlanıyor.Öyle ki birçok çocuğun ellerinde kanamalar ve yaralamalar meydana geldi.Öğretmenler ise bu durum karşısında velilere mesaj atarak peş peşe uyarılarda bulunuyor.

Bir öğretmen tarafından whatsapp grubuna atılan mesajda şu ifadelere yer verildi :

Sayın veliler, son önemlerde özellikle sosyal medyada, okullarda, öğrenciler arasında ''kanlı para'' adında bir oyun yaygınlaşmaya başladı.Madeni para ile rakibin (arkadaşının) eline vurarak elini kanatmayı amaçlayan bu oyun çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını tehdit etmektedir.Lütfen çocuklarımızın ellerini kontrol edelim.

Ellerinde şişlik ve parmak eklemlerinde yara olan öğrencilerimiz var.Bu çocuklar bizim geleceğimiz.Onları korumak ve kollamak anne-baba olarak bizim elimizde.Bu oyunu oynayan hem kız, hem erkek öğrencilerimiz var.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.