grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Cumhuriyet Tarihinin İlk Kilisesini Cumhurbaşkanı Erdoğan Açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı törenle 2019'da temeli atılan İstanbul'daki Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin açılışını da Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 20:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılında temel atma törenini, ''Ya Allah Bismillah'' diye attığı İstanbul'daki Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi 8 Ekim Pazar günü resmen açıldı.

Süryani cemaatinin talebi üzerine yer tahsis edilmesinin ardından 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı törenle temeli atılan Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi düzenlenen törenle açıldı.Cumhuriyet tarihinin ilk kilisesinin açılışını Erdoğan Lailaheillallah İbrahim Halilullah diye yaptı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'un kilise açılışını gerçekleştirmesi sosyal medyada tartışma yarattı.Sosyal medya kullanıcıları kilise açılışının caiz olmadığını ve küfür olduğunu dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.