grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sakarya'da komiser dehşet saçtı: Eşi ve kızını vurup, intihar etti

Sakarya'da eşini ve kızını silahla öldüren, annesini de yaralayan komiser yaşamına son verdi.

Asayiş Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 02:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Sakarya'da komiser dehşet saçtı: Eşi ve kızını vurup, intihar etti
    
 

Sakarya'da komiser olarak görev yapan İlker Tarık Ünal (50), boşanma aşamasındaki eşi Nesrin Ünal (46) ile kızı Ayşegül Oğuz'u (30) beylik tabancasıyla öldürüp, intihar etti. 

Olay, saat 12.30 sıralarında Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde 139'uncu Sokak'ta meydana geldi.

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan İlker Tarık Ünal, yaklaşık 1 aydır boşanma aşamasında olduğu, ayrı yaşadığı eşi Nesrin Ünal ile görüşmek için evlerinde buluştu.

Çift arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada İlker Tarık Ünal, beylik tabancasıyla eşi Nesrin Ünal ve kızı Ayşegül Oğuz ile araya girmeye çalışan ismi öğrenilemeyen kendi annesini vurdu. İlker Tarık Ünal daha sonra aynı silahla kendini başından vurdu.

 

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde İlker Tarık Ünal ve kızı Ayşegül Oğuz'un hayatını kaybettiği belirlendi. 

 

İlk müdahalelerinin ardından Nesrin Ünal ile İlker Tarık Ünal'ın annesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 İlker Tarık Ünal 

Ancak Nesrin Ünal da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. İlker Tarık Ünal'ın annesinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

EVDEN 2 TÜFEK VE 1 TABANCA ÇIKTI

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri evde inceleme yaptı. Evde 2 yarı otomatik av tüfeği ile olayda kullanılan tabanca ve kovanlar delil olarak alındı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'nde ölenlerin otopsi işlemleri sürerken, yaralanan İlker Tarık Ünal'ın annesi Ayişe Ünal'ın da hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.