grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Yapılan O Proje Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kırşehir'de Kılıçlı Köprüsünden başlayarak Selgah Caddesine kadar uzanan rekreasyon projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 21:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'in en büyük mahallesi olan Yenice Mahallesi, yıllarca önemli bir projeyle buluşturulamamıştı.Kılıçlı Köprüsü'nde yapılan düzenleme ile Hacıbektaş Bulvarı ve Kılıçözü Sanayi Sitesi arterinde yeni bir trafik akışı sağlanırken Başkan Ekicioğlu, KılıçlıKöprüsü'nden başlayarak Selgah Caddesi'ne kadar uzanan Selgah Deresi ve çevresinde yeşil alan projesinin başladığı müjdesini vermişti.Kış şartlarının da el vermesi ile birlikte çalışmalar bu periyotta da devam etti ve projede önemli bir yol kat edildi.

Çalışmalar kapsamında projenin yayılacağı alan temizlendi.Ayrıca kamulaştırılan bölgelerdeki eski yapılarda boşaltılarak yıkıma hazır hale getirildi.Bununla birlikte alışveriş binası, su deposu ve idare binalarının da temelleri atıldı.Tüm hızıyla devam eden çalışmaların tamamlanması ile birlikte Kırşehir çok önemli bir projeye kavuşmuş olacak.

İlk etabı 56 dönümlük alanı kapsayan Selgah Deresi rekreasyon projesinin ikinci etabı ise Selgah Caddesi'nden Güzler Sulama Birliği'ne kadar uzanan hattı kapsıyor.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Selgah Deresi rekreasyon projesiyle birlikte yürüyüş yolları, özel peyzaj düzenlemeleri, sosyal donatıları, kafeleri, tenis kortları, sporalanları, basketbol sahaları olan çok önemli bir projeyi Kırşehir'e kazandırmış olacaklarını dile getirdi.

Böyle bir projenin kazandırılmasından ötürü başkan Ekicioğlu'na teşekkür eden mahalle sakinleri , '' hayal bile edemeyeceğimiz bir proje.Şimdiye kadar mahallemize böyle bir proje gerçekleştirilmedi.Başta Başkanımız olmak üzere katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandılar.

İlk Etabı 64 milyon 500 bin TL'ye mal olacak Selgah Deresi projesinin ikinci etabı 80 bin metrekarelik alanı kapsayacak ve ilk etap tamamlandıktan sonra yapımına başlanacak.

PROJE TAMAMLANDIĞINDA BÖYLE OLACAK

#
Video
https://youtu.be/ydNECA9hn1I
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.