grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Hastane yöneticilerinden sıkı denetim gerçekleştirildi

Radyoloji bölümünde detaylı inceleme yapıldı.

Sağlık Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 22:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, hastanenin Radyoloji bölümünde inceleme gerçekleştirdi. Radyoloji bölüm sorumluları ile bir araya gelen Başhekim Ersoy, MR bölümünün kayıt ve randevu süreçleri hakkında detaylı bilgiler edindi.

Hastane yöneticileri, Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy sağlık sektöründe kaliteli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy'un ziyareti, hastane yöneticileri tarafından da desteklendi. Yöneticiler, Başhekim Ersoy ile birlikte bölümün çalışma düzeni ve hasta memnuniyeti konusundaki çalışmaları gözden geçirdi.

Hastane yöneticilerinden sıkı denetim

Özellikle MR bölümünün kayıt ve randevu süreçlerinin incelenmesi, bu alanda yapılacak iyileştirmelerin önemini vurguluyor. Hastane yönetimi, hastaların daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet alabilmesi için gerekli adımları atma konusunda kararlı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.