grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaybedecek vaktimiz yok, kazanılacak gönül çok

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Belediye Başkan adayı olarak Dr. Osman Arslan’ın açıklanmasının ardından yaptığı ilk değerlendirmede, “Kaybedecek vaktimiz yok, kazanılacak gönül çok” ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 02:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News



18 Ocak Perşembe günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir ile birlikte 48 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Buna göre Cumhur İttifakı'nın Kırşehir adayı AK Parti'den Dr. Osman Arslan oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Kırşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Dr. Osman Arslan'a, Milletvekili Necmettin Erkan, İl Başkanı Seher Ünsal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ile birlikte Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin eşlik etti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir belediye Başkan adaylarının Dr. Osman Arslan almasının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Bugün Ankara’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Dr. Osman Arslan, Ahi şehrimize Belediye Başkan adaylığı uygun görülmüştür. Bizler AK Teşkilatlar olarak Liderinin izinde, tam 22 yıldır aynı yolun aynı kaderin aynı davanın yoldaşlarıyız. ‘Yeniden Kırşehir’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda partimizden aday adayı olan dava arkadaşlarımıza ve teşkilatımızın her bir kademesine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Kaybedecek vaktimiz yok, kazanılacak gönül çok. Hazırız ve kararlıyız. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.