grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Haydar Ala, Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Kırşehir'de yıllardır avukatlık hizmeti veren Haydar Ala, Cumhuriyetin 100. yılında Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Yayın: 30 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 30.10.2023 22:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de yıllardır avukatlık hizmeti veren Haydar Ala, Cumhuriyetin 100. yılında Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Avukat Haydar Ala, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılında Kırşehir CHP İl Başkanlığı binası önünde partilileriyle bir araya geldi. CHP İl Başkanı İsa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Hatice Bayram ve çok sayıda partili parti binası önünde yer aldı.

Yoğun bir kalabalığın bulunduğu CHP İl Başkanlığı binası önünde açıklamalada bulunan Avukat Haydar Ala, "Böyle bir günde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum ve gururluyum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Bu vesileyle partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve onun silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyoruz. Partimizin ve Cumhuriyetin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu bu cumhuriyette çok yakında yaşayacağımız yapılacak olan yerel seçimlerde partimizden aday adayı olmaktan onur duyuyorum. Bu kutlu yolda hep birlikte hareket edeceğiz. İnşallah seçimler sonrasında da burada kutlamalar yapacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.