grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Begüm Polat'ın Kırşehir'de Tepki Çeken Konseri

9 şehit verdiğimiz günlerde Kırşehir'de gerçekleştirilen Begüm Polat konseri büyük tepki çekti.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 22:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit olmuştu.Şehit askerlerimiz bugün memleketlerinde toprağa verildi ancak Kırşehir'de gerçekleştirilen bir organizasyon vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Bir kafe tarafından gerçekleştirilen konserde Begüm Polat isimli şarkıcı sahne aldı.Cumartesi akşamı gerçekleştirilen konser ile ilgili paylaşım yapan Begüm Polat'a tepki yağdı.

Kendisinin de Kırşehirli olduğunu ve ilk kez konser verdiğini belirten Polat'ın sosyal medya hesabına çok sayıda yorum yapıldı.

Yapılan yorumlarda Türkiye'nin yasta olduğu günlerde böyle bir konser yapılmasını uygun görmeyen kullanıcılar, '' şehitlerin olduğu gün vur patlasın çal oynasın yapmış, konser vermiş'' , ''Şehitlerin olduğu bir zamanda para tatlı geldi degil mi ?, ''Şehitlerimiz varken hiç yakışmadı'' gibi yorumlarda bulundular.

DAHA ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIMLA GÜNDEME OTURMUŞTU

Begüm Polat daha önce de seçim döneminde yaptığı bir paylaşımla ülke gündemine oturmuştu.VIP aracından görüntü paylaşan Begüm Polat, '' jetime doğru en şık kombinimle Ankara’ya oy kullanmaya gidiyorum. Canım ülkem için her şeyin en hayırlısı olacak” notunu düşmüştü.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.