grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Binlerce Öğrenci Şehitlerimiz İçin Yürüdü

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen 12 askerlerimiz için yürüyüş gerçekleştirdi.

Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 23:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit operasyonunda bölücü terör örgütü unsurları ile 2 ayrı çatışmada 12 askerimiz şehit olmuştu. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde şehitlerimiz için yürüyüş düzenlendi. Binlerce öğrencinin katıldığı yürüyüş il Rektörlük Binası önünden başlayıp Ahi Evran Üniversitesi Cami’nde sona erdi. Öğrenciler, ellerinde Türk bayrakları ve şehit askerlerin fotoğraflarını taşıyarak terörü lanetledi.


İlk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özata alanda kısa bir konuşma yaptı. Özata konuşmasında şehitlerimiz için üzgün olduğunu belirterek “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Birlik ve beraberliğimize, huzur ve güvenliğimize yönelik bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan’da bir konuşma yaparak terör ve şiddetin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti. Konuşmaların ardından şehitlerimizin isimleri okundu ve hep birlikte “burada” denildi.

 


 

Öğrencilerin sloganlar eşliğinde gerçekleştirdiği yürüyüşte, Türk gençlerinin terörün karşısında birlik ve beraberlik içinde bulunduğu bir kez daha görülmüş oldu. Öğrenciler, ”Vatan  Sana Canım Feda”, “Ne Mutlu Türküm  Diyene!”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganlarını attı. Yürüyüş sonrası ise gıyabi cenaze namazı kılındı ve dualar edildi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan organizasyona Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Özata ve Prof. Dr Hüseyin Şimşek ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, çok sayıda öğrenci ve personel katıldı.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.