grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

EKİCİOĞLU, AKPINAR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Ekicioğlu, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ve İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş ile birlikte, Akpınar ilçe merkezinde yapımı devam eden asfalt serimi, kilit parke, park ve çarşı düzenlemelerini inceledi.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.07.2023 23:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir süre önce teşhis edilen hastalığı için tedavi sürecine başlamış ve geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşmuştu.

 

 

 

Ekicioğlu, tedavi sürecinin ardından Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ve İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş ile birlikte Akpınar ilçe merkezinde yapımı devam eden asfalt serimi, kilit parke, park ve çarşı düzenlemelerini yerinde inceledi.Ekicioğlu ayrıca Akpınarlı vatandaşlarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

 

 

Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, “ Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu, Boztepe Belediye başkanımız Sayın Hüseyin Takan ve İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Bayram Altuntaş ilçemize ziyarette bulundular. Kendileriyle ilçemizde yapımı devam eden asfalt serimi, kilit parke, park ve çarşı düzenlemelerini yerinde görüş alış verişinde bulunduk.” dedi.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise “Akpınar ilçemizdeki asfalt serimi, kilit parke, park ve çarşı düzenlemelerini yerinde inceleyerek Akpınarlı hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulunduk. Biz, Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanlarımızla sık sık bir araya gelerek, sosyal belediyecilik anlayışından hareketle gerek ilimizdeki gerekse başka illerimizdeki Belediye Başkanlarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunmayı önemsiyoruz.Çağdaş ve modern yaşanabilir ilçeler ve kentler oluşturmak için, ortak akılla yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarda görüş alış verişinde bulunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.