grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Partisi Kırşehir İl Başkanı ve İlçe Başkanları İstifa Etti

İŞTE DEVA PARTİSİ İL TAŞKİLATININ METİN ATABEY İMZASI İLE YAYINLADIĞI İSTİFA AÇIKLAMASI :

Siyaset Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 21:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Değerli basın mensupları, kıymetli hemşerilerimiz.. Bildiğiniz üzere 3 yıl önce Deva Partisi Kırşehir Kurucu İl Başkanı olarak demokrasiye inanmış bir ekiple birlikte görevlendirilmiştik. Bizler görev aldığımız ilk günden itibaren daima inandığımız ve milletimizin faydasına olarak gördüğümüz işleri yapmaya çalıştık, bu ilkeden hiçbir zamanda ayrılmadık. Öncelikle bu süreç içerisinde bizim görüşlerimizi ve politikalarımızı kamuoyuna özgürce aktardığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saygıdeğer Kırşehirli hemşerilerimiz..

Gelinen noktada toplumsal sorunları okuyamama ve milletimizin gerçek ihtiyaçlarına yönelik siyaset üretememesi sebebiyle Deva Partisi üst yönetimi ile ilke ve değerlerinden oldukça uzaklaşılması sebebiyle yol ayrımına gelmiş bulunmaktayız.

İl Başkanı olarak ben ve kıymetli İlçe Başkanlarımızla birlikte bugün görevlerimizi istişare ederek bıraktık.  Bugüne kadar bizlere destekte bulunan teşkilat üyelerimize ve saygıdeğer Kırşehirli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Memleketimiz Kırşehir ve ülkemizin her bir ferdi için hiç ara vermeden politika ve çözüm önerileri üretmeye hepimizi temsil eden platformlarda devam edeceğiz. Saygılarımızla..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.