grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir FSK, Galatasaray'dan Gökay Güney İle Anlaştı

TFF 2. Ligde mücadele eden ekibimiz ; Kırşehir FSK, Galatasaray'ın stoper oyuncusu 24 yaşındaki Gökay Güney ile anlaştı.

Spor Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 23:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz sezonu ligin ortalarında bitiren Kırşehir FSK, yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.Bazı oyuncular ile yollarını ayıran yeşil beyazlılar, bu oyunculardan boşalan bölgelere en uygun transferi yapmak için çaba sarfediyor.Kulüpten yapılan açıklamada , Galatasaray alt yapısından yetişen ve Galatasaray'ın rezerv takımında bulunan stoper mevkiindeki Gökay Güney ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.Açıklamada, '' Stoperimiz Gökay Güney’e tekrardan hoş geldin diyor, yeşil beyazlı formayla başarılar diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

1999 doğumlu Gökay Güney, her iki stoper mevkiinde ve ön liberoda oynayabiliyor.Güney geçtiğimz sezon ise 1. ligdeki Bandırmaspor'da kiralık olarak oynamış ve 31 maçta forma giymişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.