grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Üniversitemiz Öğretim Elemanı TÜBİTAK Projesini Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Gamze Saatçi’nin yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 4007 Afet Bölgesi Projeleri kapsamında “Kahraman Çocuklar Bilimle Güçleniyor”

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 23.05.2023 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Üniversitemiz Öğretim Elemanı TÜBİTAK Projesini Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Gamze Saatçi’nin yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 4007 Afet Bölgesi Projeleri kapsamında “Kahraman Çocuklar Bilimle Güçleniyor” etkinliği, 19-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşti. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin (KSÜ) ev sahipliğini yaptığı etkinlik, Avşar Kampüsü Yunus Emre Kongre Merkezinde atölye etkinlik stantları kurulmasıyla başladı.

Etkinlikte; Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden akademisyenler atölye lideri olarak görev alırken aynı zamanda lisans öğrencileri de rehber olarak stantlarda yer aldılar. . KSÜ Avşar Kampüsünde gerçekleşen ve üç gün süren etkinliğe, çadır kentte yaşayan vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.