grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 00:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 

Prof. Dr. Ümit Özdağ: “Sayın Genel Başkan seçim süresinde Zafer Partisi’ni iki kez ziyaret etmişti ve önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim ve bu değerlendirmeyi hem de iade-i ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu. Teşekkür ederim, nazik daveti için. İçeriye girerken Sayın CHP Sözcüsü, “Aman dikkat edin yerler kaygan burada.” dedi. Biz de gülümsedik sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık.”

Kemal Kılıçdaroğlu: “Sayın Genel Başkanla güzel bir görüşmemiz oldu. İki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye’nin sorunlarını, Ortadoğu’yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel yönetimleri, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.