grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Cumhuriyetin 100. Yılında Kırşehir'de Büyük Resim Yarışması!

Kırşehir, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel düzenlediği yarışma ile sanatçılarına destek vermeye devam ediyor. Peki, başvurular ne zaman sona erecek ve kazananları ne gibi ödüller bekliyor?

Sanat Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 23:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yarışmanın ödülleri ve son başvuru tarihi 1 Nisan 2023'te başlamış olan ve ulusal katılıma açık olan yarışmaya eser gönderimleri 20 Ekim 2023 tarihinde sona erecek.

Dereceye giren ilk üç sanatçıya 15.000 TL, mansiyon alan 3 katılımcıya ise 5.000 TL ödül verilecek. Kırşehir'de sanat rüzgarı esiyor! Kırşehir geneli ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde katılıma açık olan Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasının başvuruları 2 Ekim'de sona ererken; ulusal katılıma açık Resim Yarışması için son başvuru tarihi 20 Ekim 2023 olarak belirlendi.

Belediye Başkanından önemli açıklamalar: "Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına Kırşehir Belediyesi ulusal katılıma açık bir resim yarışması düzenlemeyi ve bu alanın sanatçılarına destek vermeyi amaçladık." Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in zengin kültür ve sanat potansiyeline dikkat çekerek, şehrin, Ahilik, Âşıklık ve Abdallık gibi kadim geleneklerle Türkiye'nin en değerli şehirlerinden biri olduğunu vurguladı.

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olan ilk şehir unvanıyla da gururlanan Kırşehir, sanatın her dalında etkinliklerine devam ediyor. Başkan Ekicioğlu, bu bağlamda tüm sanatçıları yarışmaya katılmaya davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.