grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Pençe Kilit Operasyon Bölgesi'nde 3 Askerimiz Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı; Astsubay Necdet Çalış, piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz ve piyade sözleşmeli er Fevzi Kızıltaş'ın şehit olduğunu 1 askerin de yaralandığını duyurdu.

Asayiş Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 22:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış ve Piyade Sözleşmeli Er Emrah Gündüz şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmişlerdir.

“OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR”

*Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz.

ŞEHİT SAYISI 3’E ÇIKTI

Bakanlığın yaptığı açıklamadan kısa bir süre sonra bir acı haber daha geldi. Şehit sayısının 3’e çıktığı belirtilen bakanlık açıklamasında “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 26 Kasım 2023 tarihinde teröristlerce yapılan saldırı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Fevzi KIZILTAŞ, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur” denildi.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.