grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Harmandalı Köyünden, Yüksek Gerilime Kapılan Genç Vefat Etti

Kırşehir'de yol çalışması gerçekleştiren işçi yüksek gerilim hattına kapılarak hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 21:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay merkeze bağlı Özbağ Kasabası'nda meydana geldi.Alınan bilgiye göre yol yapımı gerçekleştiren özel bir firma çalışanı olan 25 yaşındaki Üçler Irmak, kullandığı kamyon ile Özbağ'da bulunan Asfalt plent tesisine getirdiği mıcırı boşalttıktan sonra kasasını kapatmaya başladı.O sırada başka bir kamyon da boşaltım yaptığı sırada havaya yükselen damperi yüksek gerilim hattına temas etti.Yüksek akım nedeniyle boşaltım yapan kamyonun lastikleri patlarken aracın hemen yanında bulunan Üçler Irmak da akıma kapıldı.

Yüksek akım nedeniyle yere yığılan talihsiz genç ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Harmandalı Köyü nüfusuna kayıtlı Üçler Irmak'ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (1)
KARTAL 40
12.12.2023 14:14
allah rahmet eylesin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.