grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

EKİCİOĞLU, SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELİYOR

Ekicioğlu, hafta sonları da dahil, saha ziyaretlerinde bulunarak çalışmaları inceliyor ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor.

Gündem Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 20:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Şehrin 20'ye yakın bölgesinde çalışma gerçekleştiren ve bu çalışmaları yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak hafta sonu da çalışmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçiriyor ve saha çalışmaları sırasında mahallelilerimizle de görüş alış verişinde bulunuyoruz.

İlimizin çok farklı noktalarında sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, park ve peyzaj çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Biz Kırşehir Belediyesi olarak, daha önceki dönemlerde hizmet almamış olan, yapılaşmanın az olduğu yerlerde de halkımızın beklentileri doğrultusunda çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Kırşehir’de yaşayan herkesin Belediye hizmetlerinden eşit oranda faydalanması en büyük amacımız. Göreve geldiğimizde Kırşehir’i ortak akılla yönetmeye söz verdik ve bu sözü yerine getirmek için tüm mahallelerimizde hemşehrilerimizle görüş alış verişlerinde bulunmaya devam ediyoruz.

Kırşehir’i daha modern ve daha yaşanılır bir şehir haline getirmek için, kişi başına düşen yeşil alan oranını daha da arttırmak için, modern ve kaliteli ulaşım ağından tüm mahallelerimizin ve hemşehrilerimiizn faydalanması için bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devem edeceğiz.” dedi.

''DOĞRU İNCELİR AMA KOPMAZ''

Vatandaşların talebi üzerine gerçekleştirilecek çalışma için Güneykent'te incelemelerde bulunan Başkan Ekicioğlu, kendisine bol bol dua eden ve ''Allah iyilere yardım etsin.Allah işinizi gücünü rast getirsin'' diyen Bilgen teyzeye, ''Benim rahmetli bir amcam vardı.Derdi ki oğlum ; Doğru İncelir de kopmazmış.Sen sağlığına bak.Ellerinden öpüyorum'' duaları için teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.