grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

29 Ekim Gündüz Bakımevi başvuruları başladı

29 Ekim Gündüz Bakımevi başvuruları 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacak; 22 Ağustos 2023 Salı günü saat 14:00’da ise yapılan başvurular arasından kura çekimi gerçekleştirilecek.

Gündem Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 23:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Merkez ilçe sınırlarında mahalle sakinlerinin yürüme mesafesinde çocuklarını emanet edebilecekleri, 29 Ekim Gündüz Bakımevi başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “İlk Gündüz Bakımevimizi Yenice Mahallesi Mehmet Çetin Bozkurt Caddesi No:7 Kırşehir adresinde hizmete hazır hale getirdik. Binamız iç tefrişatı, peyzaj alanları ve oyun alanları ile birlikte 4 sınıfta 60 çocuğa hizmet verecek.

Kırşehir Belediyesi olarak bölgede atıl olarak bulunan taşınmazı ve etrafının peyzajını tamamlayarak, söz verdiğimiz bir projemizi daha hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

29 Ekim Gündüz Bakımevi başvuruları 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacak ve yapılan başvurulardan sonra 22 Ağustos 2023 Salı günü saat 14:00’da kura çekimi gerçekleştirilecek.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin hangi alanda hangi hizmete ihtiyacı varsa projeler üretiyor ve bunu da Kırşehirli halkımızla paylaşıyoruz. Amacımız daha önce de ifade ettiğimiz gibi Kırşehir’de yaşayan tüm kesimlerle birlikte Kırşehir’e hizmet etmektir. Gündüz Bakımevi Projelerimizi ihtiyaca göre başka mahallelerimizde de gerçekleştirerek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.

29 Ekim Gündüz Bakımevi Kırşehir’imize hayırlı olsun.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.