grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mucur'da Evlerini Teslim Alan Vatandaşlara Şok

Mucur'daki TOKİ konutları 1 yıl gecikmeli olarak teslim edilmeye başlandı. Ancak taksit yatırmak için bankaya giden vatandaşlar şoka uğradı.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 16.10.2023 21:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
 

Mucur İlçesi'nde teslimi geçtiğimiz yılın Kasım ayında gerçekleştirilmesi gereken TOKİ konutları, bir türlü teslim edilemedi.Artan kira fiyatları nedeniyle oldukça zor günler geçiren vatandaşlar, ev sahibi olma umuduyla başvurdukları TOKİ konutlarının bir an önce teslim edilmesi için sürekli talepte bulundular.Bu talepler neticesinde TOKİ konutları 1 yıl gecikmeli olarak tesim edilmeye başlandı.Konutlarına geçecek olmanın mutluluğunu yaşayan hak sahipleri, bankaya gittiklerinde ise büyük şok yaşadılar.

SÖZ VERDİKLERİ TARİHTE TESLİM ETMİŞ GİBİ FAİZ İŞLETTİLER

Teslim tarihinde ödenmeye başlaması gereken taksitlerin, taahhüt tarihinden itibaren başlatıldığını ve yaklaşık 10 aylık taksitlerin kendilerinden talep edildiğini belirten vatandaşlar, '' Üstelik bu taksitler geciktiği için de bizden faizleri de talep ediliyor.Normalde teslim tarihinden itibaren taksit ödemelerinin başlaması gerekiyordu ama bize taahhüt ettikleri ancak teslim edemedikleri tarihten itibaren bizi borçlandırmışlar.Bize bununla ilgili herhangi bir uyarı ya da bildirimde de bulunulmadı.Sanki bizi 1 yıl önce oturtmuş gibi borçlandırıp üzerine de faiz işletmişler'' ifadelerini kullandılar.

Konuyla ilgili Ziraat Bankası Mucur şubesine telefonla ulaştık ancak yetkili kişiye yönlendiremeyeceklerini bildirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.