grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Gülbahçe'de Meyve Fidanı Satışları Başladı

Kırşehir Belediyesi Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne yeni sezon meyve fidanları geldi.

Yaşam Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 22:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun heme karşısında bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi'nde her yıl uygun fiyatlara meyve ağacı fidanları satışa sunuluyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde Meyve fidanlarının satışına başlandığını belirterek şu açıklamada bulundu:

“Göreve geldiğimizden beri daha yeşil ve daha renkli bir Kırşehir hedefi ile çıktığımız yolda on binlerce ağacı ve yüz binlerce çiçeği toprakla buluşturarak Kırşehir’in sokaklarını yeşillendirdik. Kırşehirli hemşehrilerimiz evlerinin bahçelerini, balkonlarını yeşillendirebilmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmek için Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’ne gelerek bilgi alabiliyorlar. 

Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları da satışa sunuluyor. Yine aynı merkezde bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyaç da karşılanabiliyor. Âşıkpaşa Spor Salonu’nun hemen karşısında bulunan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışı başlamış durumda.

Hemşehrilerimizin hizmetinde olan Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde bahçe peyzaj ve bakım çalışmalarında kullanılabilecek sertifikalı 4'lü ve 6'lı ithal çim tohumu karışımları, düz ve esnek çim sınırlayıcısı, Dolomit taş, Cüruf, Süs bitkisi çeşitleri, sertifikalı sebze ve çiçek tohumu çeşitleri, bahçe bakım gübreleri, bahçe bakımında kullanılacak el aletleri ve bahçeye dair her şeyi bulabiliyor.

Yine iç mekânlar için ise (iç mekân kullanımına uygun), saksı çeşitleri, kaktüs ve sukulent çeşitleri, iç mekan bitkileri, bitkiler için sıvı gübreler, çiçek tohumları ve teraryum malzemelerine Gülbahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evi’nde ulaşılabiliyor.

Yeni sezon itibarı ile yaklaşık 10.000 adet meyve fidanı geldi. Bunları açık kök, sepetli ve saksılı olarak satışa sunuyoruz.

Amacımız, bitki ve ağaç konusunda da hemşerilerimizin daha sağlıklı ve daha kaliteli ürünlere erişmesidir.”

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.