grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mucur yolları sıcak asfalt ile yenilenmeye başladı

Mucur ilçesinin yollarında sıcak asfalt çalışmaları gerçekleşmeye başladı.

Gündem Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 00:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Mucur ilçesinin yol sorunu aylardır gündemi korumuştu ve vatandaş adeta yolların bozuk ve çukur olması nedeni ile isyandaydı. Özellikle kış aylarının gelmesi ile çamur deryasına dönen yollar şikayetleri ikiye katlamıştı.

 

Mucur belediyesinin yaptığı açıklamada ise Mucur’da yağmur suyu, temiz su ve kanalizasyon su akıntıları için çalışmalar gerçekleşmişti ve yollarda çökme olayını yaşamamak için yol çalışmalarına ara verilmişti ve verilen o süre dolarak Mucur ilçesinin yollarında sıcak asfalt çalışmaları gerçekleşmeye başladı.

 

Yenice Mahallesi Sakarya Caddesinin sıcak asfalt çalışmasının ardından çarşı içerisindeki yollar da yapımı tamamlanarak Mucur’un tüm yolları yenilenmeye başladı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.